tiistai 28. toukokuuta 2013

Pilalle mennyt juustokakku ja juhlia


Hejj! Oon nyt ollut kaksi päivää labrahommissa. Viimeeksi olin viime heinäkuussa eli melkein vuosi sitten. En ollutkaan niin kujalla kuin luulin! Hah, kaikki sujui aika loistavasti, mitä nyt vähän eriskummallisia potilaita sattui eteen..mutta sehän kuuluu asiaan! Kaikkee näkee..

Viikonloppuna, tai no sunnuntaina, leivoin tosiaan sen mun elämäni ensimmäisen kakun! Lol.. se taas ei mennyt ihan niin nappiin..Ihailkaa kuvia! Nimimerkillä en_leivo_enää_ikinä...
Katastrofin ainekset...
Ja itse katastrofi! Palanut valkosuklaa ei enää tuossa vaiheessa kuulunut kakkuun :D
Viikonloppuna tuli muuten syötyä paljon hyviä ruokia! Söin mm. Globe Hopen kutsuvierasteltassa maailman parhaita hunaja-vuohenjuusto-makkaroita ja Rivoletossa vasikkaa perunamuusilla! Helmi! Alin oikea kuva sitten taas on top chef Akselin kutsuilta, itse asiassa viime torstailta, hyvää ruokaa namm :) Sain myös Akselilta ihka omaksi hänen keittokirjansa, se tulee niin käyttöön nyt!! Jee!

Viikonlopun mallikoulutuksista..Kouluttajankin on välillä poseerattava peiliin!Ja mitäs muuta teinkään..niin torstaina oli ne parit kutsuvierastilaisuudet, ensin Stefans Steak Housessa ja myöhemmin Kaarnassa. Oli hyvät kemut, ei voi muuta sanoa! Ja aamuyöhön asti oltiin liikenteessä..Olin niin väsy, että piti kilometrin mittainen matka tulla taksilla kotiin..Perjantaina olin taas etsimässä uusia mallikasvoja toimistolle ja promoamassa. Ja oli myös ne A:n syntymäpäivät, jolloin mentiin illalla Rivolettoon juhlimaan. Ostin A:lle uuden nahkalompakon ja hiustenleikkuukoneen lahjaksi :D!


Kuva: Iltamakasiini, Jari Kupiainen. Kaarnan 4-vuotis synttäreiltä! Torstailta tämäkin..
Nyt koitan levätä ja saada voimia huomiselle! Suomen Huippumissikisat olisivat siis Le Bonkissa illalla..koko päivälle riittää tohinaa ja jee kiva nähä muita tyttöjä! :) Illan päätteeksi vielä olisi tarkoitus lähteä hiukan juhlimaan! Torstaina ansaittu vapaapäivä, jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti