maanantai 20. toukokuuta 2013

Suomen Huippumissi 2013 kilpailu

Hellou ja hyvää alkanutta viikkoa :) Mä oon aloittanut päiväni ihanasti nukkumalla hyvät yöunet, käymällä lounaalla ja tekemällä pienimuotoisen shoppailukierroksen kaupungilla! Äsken rantauduin kotia ja ajattelin ottaa pikkupäikkärit ennen kuin illalla meen salille nostelee punttei! Ihana! Taas ehti olla joku 1,5 vk väliä salilla käymisessä kun sattui ja tapahtui ja ei myöskään aina ihan ehtinyt. Nyt taas takaisin ruotuun :)

Eilisistä kuvauksista sen verran, että olen mukana Suomen Huippumissi 2013 kilpailussa (entinen Suomen Miss Globe)! Kuvattiin siis materiaalia lehdistölle eilen. Itse kilpailun finaali järjestetään 29.5 keskiviikkona Le Bonkissa. Sitä odotellaan..:) Hauskaa oli lähteä taas mukaan kilpailemaan, kerta kilpailun makuun päästiin jo tässä keväällä. Kokemuksia kokemuksia..:) 

Alla olevasta linkistä pitäisi kaiken järjen mukaan päästä tykkäämään mun kuvasta, mikäli ootte facebookkiin kirjautuneita. Arvostaisin sitä ja olisin kiitollinen tykkäyksistänne! :)


Sitten taas vähän sekalaisia kuvia viime viikolta :)

 Alla on kuva ensimmäisen kauden Top Chefin voittajan, Akselin, tekemästä annoksesta mulle <3 :="" aikana="" alkoi="" annoksen="" antoi="" br="" duunin="" ei="" ett="" helme="" hyv="" i="" ikinen="" iltapalaa="" iv="" j="" joka="" jotain="" joten="" kiertueella="" kiertueen="" kl="" korvista.="" kuukauden="" kuvitella="" kyll="" ljilt="" lkeen="" lohi="" lohta="" mieleenk="" mik="" mulle="" muuten="" n="" niin="" oli="" p="" pikkuhiljaa="" se="" sy="" taivaallisen="" toi="" tulemaan="" tuli="" tullut="" ty="" tys="" ulos="" vaan="" valehtelematta="" voitte="">
 Vihdoin viimein löysin kauan etsimäni leopardihousut!! Oon ihan täynnä rakkautta! Noissa on kivat vetoketjut lisänä :) Ne on nyt niin kovasti in action!!
 Alla olevat ovat sieltä Groomin kutsuvierasjuhlista! Mä huolehdin taas, että porukalla ei saily suut kuivina ;D Kuvat: Lars Johnson
Ja loppuun vielä kuva kun odoteltiin päivistyksessä mun pyelonefriittidiagnoosia :) Hih, muru oli mukana saattelemassa :)

Nyt lepii, että jaksetaan taas treenaa! Huomenna mulla onkin myös täysin vapaapäivä. Ei mitään tiedossa :) Jippii!

Love with, Elina

1 kommentti: