keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

been busy
Huomenna Mikkeliin viettämään pääsiäistä! Päivät täällä Helsingissä ovat kuluneet kouluhommien parissa, kaupungilla pyöriessä ja ihan vain kotona hengatessa! En ole ehtinyt datailla kunnolla, koska koko ajan on jotain puuhaa! :D jaiks, en ole tottunut tällaiseen..No, mutta huomis aamuna olisi tosiaankin vielä jaksettava fysiikan tunnit (9-12) ennen kuin startataan autolla kohti toista kotia.

ps. Mun poikaystävästä on paljastunut oikea kodin hengetär! :D Se tekee enemmän kotiahommia kuin mä..Whaaat! Mä oon tiskannut KERRAN täällä uudessa kodissa ja rakkaani ainakin viisi :D(ollaan asuttu yhdessä siis lauantaista saakka). Se pesee myös pyykit ja vie roskat ulos..Nyt musta saa varmaan sellasen kuvan, että en tee mitään kotihommia :D Eieiei, mä imuroin tänäkin aamuna! Ja haluan jatkossakin..

7 kommenttia:

 1. vitsi sä oot nätti, ihan epäreilua :(

  VastaaPoista
 2. :D toi kuullostaa niin samanlaiselta meiningiltä kun meillä! :D mun poikaystävä on just sellanen joka siivoo ja laittaa ruokaa ja kaikkee, dream come true<3

  VastaaPoista
 3. jennapenna: phaah, no kiitos söpö itse! :)

  emmi: haha, cool :D kyllä se on ihanaa, että on joku joka huolehtii <3

  VastaaPoista
 4. Hehe, vähän nauratti kun mun poikaystävä paljastui just samanlaiseksi kodinhoitajaksi! :D
  Se pesee pyykit ja silittää aina kaikki paidat! Yhtenä aamuna havahduin siihen, että se oli kolme tuntia siivonnut keittiötä! :p Tulee kieltämättä joskus vähän siivoton olo, kun harvemmin itseä toi siivoaminen innostaa... :)

  VastaaPoista
 5. Aini: Heh :D Aika ihana yllätys varmasti ;) mut joo välillä alkaa kyllä ihan ahdistamaan kun toinen jaksaa ahertaa ja itse vaan möllötää :D Mä kyllä pyrin imuroimaan meidän kämpässä, imurointi on ihan jees hommaa :p

  VastaaPoista
 6. totta :) plus et oon ihan toivoton sottapytty itse niin onneks sentään joku on pitämässä edes pientä järjestystä ;D

  ps. tosi kauniita kuvia!<3

  VastaaPoista
 7. emmi: mäki tunnen itseni sotkijaks :D vois kai joskus yllättää murun tekemällä jotain hyvää ruokaa :)

  VastaaPoista