tiistai 9. maaliskuuta 2010

Decor dreams on Tuesday

En malta odottaa, että pääsen itse sisustamaan kun muutan Helsinkiin! Tykkään eniten yksinkertaisista linjoista, selkeydestä ja valkoisesta väristä. Kuitenkin pienet, söpöt ja koristeelliset yksityiskohdat usein kruunaavat koko sisustuksen! Muuttoa varten on periaatteessa hommattu jo kaikki muut paitsi keittiöpöytä ja tuolit. Eteiseen olisi myös kiva hankkia jokin pieni lipasto tai vastaava.Eniten pidän koko asunnossa ehkä siitä, että olo/makuuhuoneessamme on isot ikkunalaudat,jonne voin jo kuvitella itseni istumaan kahvikuppi kädessä..

4 kommenttia:

 1. tee huonepostaus!!! :))

  VastaaPoista
 2. Muutatko yksin vai perheen kanssa helsinkiin?
  Ja minnepäin helsinkiä?
  Itse tykkään myös ikkunalaudoista varsinkin vanhoissa kerrostaloissa ne on niin mukavan näköisiä.
  en ole kommentoinut ennen mutta luen blogiasi aina ja tykkään tästä tosi paljon.

  -ella-

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, varsinkin tuo eka!
  Itsellänikin on muutto edessä kesällä, kaupunkia en vielä tiedä, sen määrää sitten opiskelupaikka. Mutta kauhea sisustuskuume on jo päällä! :-D

  VastaaPoista
 4. anonyymi: asun tällä hetkellä väliaikaisasunnossa enkä oikeassa kodissani(putkirempan takia), joten tää mun huone on aika hirvee nyt, ei ollenkaan "mun näköinen"..:D mutta voisin kai joku päivä esitellä tän silti! voin toki esitellä kuvia mun "oikeastakin huoneesta" kunhan löydän arkistoista :)

  Anonyymi: muutan poikaystävän kanssa aivan Helsingin ydinkeskustaan! Niin, vanhat talot Helsingissä on kyllä muutenkin ihania ja kauniita..:)
  Kiva jos pidät blogistani!

  Pauliina: Nuo kuvat on aika unelmia..toi eka on munkin suosikki, ihanat ikkunat :)!
  Oijoi, toivottavasti pääset sitten johonkin kivaan asuntoon! :)

  VastaaPoista