lauantai 20. maaliskuuta 2010

Ehdotan Maljaa


Huh, nyt on kemian koe tehty ja ehdittiin me jo eilen vähän kohottaa maljaa sen kunniaksi. Kokoonnuttiin muutaman kaverin kanssa porukalla ja puolen yön maissa siirryttiin keskustan yöelämään tanssimaan ja pitämään hauskaa. Poikaystäväni saapui myös paikalle ja yhdessä valtasimme tanssilavan (aivan kahdestaan!! :D). Oli kyllä ihana päästä tuulettumaan rankan päivän päätteeksi! Ensi viikolla on vielä edessä pitkä matemattiika ja psykologian koe, wish me luck!

Tämä päivä kuluikin sitten sairaalassa, sillä kaaduin aamulla aika pahasti. Kyllä nuo feikkiuggit on niin petollisia, koko ajan saa kävellä kieli keskellä suuta ettei kaatuisi kumoon. Lensin tosiaan komeasti selälleni ja alaselkä tärähti pelottavan lujaa maahan. Säikähdin tosi paljon, että nyt murtui selkä..Aluksi en kyennyt liikkumaan, mutta sitten ympärilleni kerääntyneet ihmiset auttoivat mut pystyyn ja kävelytaitokin oli onneksi tallella..:D Oli silti avuton olo. Sairaalaan lähtö oli kuitenkin edessä, sillä kipu alkoi säteillä jalkoihin ja hieman vartalon etupuolellekin, sisäelimiin kenties. Onneksi olo on nyt parempi ja murtumia ei onneksi löytynyt.

5 kommenttia:

 1. Auts, nuo uggit on kyllä tosi petolliset kengät :/ Monta läheltä piti -tilannetta olen kyllä kokenut ne jalassa tänä talvena. Toisaalta ne on kyllä niin ihanat kengät, että mielellään ottaa vaikka sitten vähän riskiä käyttäessään niitä :)

  VastaaPoista
 2. Oh i love your Outfit on the first Pics!

  You look really gorgeous! :)

  VastaaPoista
 3. I adore your outfit from first pics from this post and your eye make up is just gorgeous!

  VastaaPoista
 4. Thank you for your nice comment <3
  Love your style... i´m a follower now
  The only thing that´s bad is, that I don´t understand what you are writing in your posts ...
  Maybe you should think about writing some things in english :)

  VastaaPoista
 5. Thank you for your visit and sweet comment:)
  Your blog looks great and you're beautiful!

  VastaaPoista