sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Gooood memories..

PIPEFEST 2009 Vuokatissa, heinä-elokuun vaihteessa!

PIPEFEST 2008, poikaystäväni kanssa fiilistelemässä keikka-alueella..

Tämä onkin jo sitten PIPEFEST 2007..Olin ihanan ruskea! Juuri saapunut Espanjan lämmöstä..


Olen siis kovasti pohtinut ensi kesää ja tulevia festareita. Mä oon käynyt ainoastaan Pipefesteillä Vuokatissa(kolmena vuotena putkeen) ja sinne luultavasti lähdetään taas porukalla! Meininki Vuokatin rinteillä on ollut aina ihan älyttömän mahtava, meillä on ollut ihana porukka kasassa ja mikäs siinä sitten fiilistellessä hyvän musiikin parissa.
Toisaalta mua kiinnostaisi myös Ilosaari Rock, olen kai kuullut liikaa kavereiden hehkutuksia kyseisestä tapahtumasta.
Mitkä on teidän suosikki festareita?:)

5 kommenttia:

 1. I love the photo's!
  They make me long for summer even more!
  P.S. I really like your blog!

  VastaaPoista
 2. Aah! En päässy viime kesänä ihan hullujen työvuorojen takia mihinkään ja aion kyllä tänä vuonna käydä sitten niidenkin edestä ;) Haluun palavasti ainakin ruissiin, mistä oon kuullut leirinnän suhteen huonoo palautetta, mut esiintyjät on niin mielettömiä että pakko päästä! Ajattelin kans sumplii vähän vuoroja jos pääsis provinssiin kattomaan pendulumin keikan :)

  Lemppari tähän mennessä on ollu provinssi :)

  VastaaPoista
 3. Mullaki oli duunia melkein koko kesä ja sää oli myös aika huono festareita varten, pipessäkin oli välillä aika kylmä :s..toivottavasti ens kesä olis sitparempi :)! Ruissi olis myös aika hyvä vaihtoehto.. Pitäs kyllä lähteä kokeilemaan jotain uutta festaria :)!

  VastaaPoista
 4. Itse olen käynyt Riihimäkirockissa, Ilosaarirockissa, Provinssissa ja Ankassa. Ehdottomasti nostan hattua Ilosaarirockille. Festivaalit todella hyvin järjestetty, porteilla joutuu harvoin odottamaan todella kauan ja kaikki on lähellä :) Keskustaan pääsee kävellen, mutta on silti hieman sivussa. Meininki, ihmiset ja musiikki parasta. Itse menossa tänä kesänä kolmatta kertaa.

  Ankkarock on toinen mistä pidän todella paljon. Lähinnä sijainnin, fiiliksen ja ihmisten perusteella. Esiintyjätkin ihan hyviä. Ehkäpä kuitenkin hieman pienempi verrattuna Provinssiin jne. Ainoaa miinusta siitä, että tällaisille kaupunkifestareille pääsee vaan kerran sisään.

  Provinssirock. Olin viime kesänä ekaa kertaa ja iso alue + leirinnät jne. Ehdottomasti isoimpia Suomen festareita. Meno oli muuten hyvä, mutta keskustaan ja omaan majoituspaikkaani oli pitkä matka festarialueelta. Plussaa siitä, että saa viedä omia juomia alueelle ;)

  VastaaPoista
 5. Keskustan läheisyys on kyllä ehdottomasti plussaa!Pipefestissä on n. parisen kilometria yhdelle pienelle kaupalle, jossa loppuu tavara aina kesken. Sitten lähistöllä on lisäksi vain Hesburger. Ja Lähimpään kaupunkiin(Kajaaniin) pääsee autolla, mikä tosi ärsyttävää, koska aina tulee puutetta jostain. Mutta muuten tykkään hirmuisesti Pipefestistä!

  Mm, Ilosaarirock alkoi kyllä polttelemaan nyt entistä enemmän! Täytyy kyllä ehdottaa kavereille, että lähdetään sinne ensi kesänä..;)

  VastaaPoista