maanantai 8. maaliskuuta 2010

ja mitä viikonloppuna tapahtui..

Viikonloppuna ehti tapahtua vaikka mitä! Perjantaina aamu alkoi ihanalla kotilöhöilyllä ja kävelylenkillä, mutta illalla suunnistin sitten serkkuni 20-vuotis syntymäpäiville. Ilta oli hauska, booli oli hedelmäistä ja porukka tietenkin mahtava!
Yöunet jäi taas hirmu vähäisiksi, koska lauantai aamuna mulla oli tosi aikainen herätys. Ilmottauduttiin nimittäin parin kaverin kanssa kimpassa pitkän matematiikan tehoviikonloppukurssille, joka kesti yhteensä lauantain ja sunnuntain(klo 9-15). Molempina päivinä oli yhteensä 12 tuntia pelkkää matematiikkaa ja arvatkaa vaan oliko nuppi sekaisin päivän päätteeksi kun logaritmit sun muut derivaatat raja-arvoineen pyörivät mielessä! Oon kuitenkin ihan tyytyväinen, että ilmoittauduin kurssille, sillä en ole koulujen loppumisen jälkeen laskenut matikkaa muuta kuin ruhtinaalliset viisi tehtävää! Lauantai-iltana mulla oli vielä tarkoitus suunnata Amarilloon Petri Nygårdin keikalle, mutta päätinkin lähteä vain lenkille ja rentoutua myöhemmin vaahtokylvyssä. Oli niin väsynyt olo!

Perjantaina päällä oli tällaista: mekko H&M, vyö Gina tricot


Siinä itse synttärisankari väsää boolia(viinaa, el tiempoa, jaffaa ja ananasrenkaita+liemi)


Jos joku asia on raivostuttavaa niin se, että sukkahousut menevät rikki!
Tänä aamuna myös tajusin, että äidinkielen esseekokeeseen on enää viikko. Siitä se rumba sitten alkaa ja seuraavana mulla on vuorossa kemia, matikka ja viimeisenä psykologia. Ahdistavaa :D mutta nyt tosiaan pitäisi saada sellainen into aloittaa loppurutistus..Kohta siis suuntaan sängylle lukemaan jotain ja illalla ajateltiin poikaystävän kanssa viettää rauhallista koti-iltaa leffan parissa ja samalla taidankin jäädä hänen kotiinsa yöksi!

5 kommenttia:

 1. Ihana mekko, nyt tulin ihan kateelliseksi! ;)

  VastaaPoista
 2. eeva ja emmi, tuo onkin yks mun lemppari mekoista! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, olen samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa, että mekkosi on ihana ja pukee sinua!! :) Onko se milloin ostettu, että mahtaako näitä vielä kaupoista löytyä?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, voi kiitos!:) Mekko on ostettu kesällä, joten luulen ettei ainakaan kaupoista enää löydy :/ Samantyylisiä muistan kyllä nähneeni viime aikoina, vähän eri materiaalia vain mutta muuten melko samanlaisia.. :)

  VastaaPoista