tiistai 15. kesäkuuta 2010

Do The Catwalk Baby, Something About Modelling

Muotinnäytöksissä on ollut ihana nähdä vanhoja tuttuja pitkästä aikaa! Vaihdetaan paljon kuulumisia ja pidetään hauskaa takahuoneessa ;) Tämän hetkinen Miss Suomi Viivi on ollut ihana ystävä mallivuosieni ajan, häneltä sain alkuaikoina paljon vinkkejä ja hyviä neuvoja tulevaan!
Mäkki sponssaa :D


Oon tehnyt n. 3 vuotta mallinhommia, välillä vähän enemmän ja välillä vähemmän. Viime syksynä oli näytösrintamalla melko kiireistä. Olin mukana mm. SavExpo -näytöksissä Vantaan Myyrmäkihallissa, samoin Vantaan Jumbon syysmuoti -tapahtumissa sekä Helsingin Muotimessuilla messukeskuksessa. Kaikki näytöshässäkät sattuivat vielä kiireisen lukioaikani keskelle, yo-kokeet alkoivat ja tanssiharkkojakin olisi ollut, mutta ne jouduin loppujen lopuksi jättämään. Oikeastaan en edes viihtynyt kyseisessä ryhmässämme, joten lopettaminen ei ollut kovinkaan vaikeaa. Tanssimista tosin on ikävä.. Muotinäytökset kuitenkin veivät kiinnostukseni 10-0. Samaan syssyyn syksyllä oli vielä muutamia kuvauksia, mallikilpailu ja promootioita. Olen ollut myös mukana Miss Maailma Suomi -osakilpailussa, johon minut oikeastaan pakotettiin :D Tuolloin ikää oli vajaat 17 vuotta ja tuli sitten lähdettyä mukaan..no kokemus sekin!
Vaikka välillä onkin ollut kiire ja rankkaa, yöunien vähyyden sietämistä ja muuta stressiä, niin olen nauttinut joka hetkestä. Olen saanut paljon uusia ja ihania ystäviä ja saanut ylipäätään kokea kaikenlaista! Sanoisin, että muotimessuilla tepasteleminen on ollut kaikista mahtavin kokemus. Pitkä lava, paljon ammattikuvaajia ja ylipäätään ihmisiä ja mahtava backstage -tunnelma tekivät tehtävänsä.
Kauppakeskusnäytöksiä olen tehnyt paljon, monissa eri kaupungeissa, eniten ehkä Lappeenrannan isoissa kauppakeskuksissa ja sitten täällä pääkaupunkiseudulla. Mm. Mikkelissä ja Savonlinnassakin olen ollut heittämässä keikkaa.

Translation: I`ve been doing modeling about 3 years and I`ve enjoyd every single moment, allthougt it had been pretty hard and stressfull sometimes. I`ve done many many shopping mall fashion shows all around Finland, photoshootings, modeling competitions, promotions etc..I`ve even took part in a Miss World - beauty competition..:D Ou gosh! But the biggest show was last autumn when I managed to do catwalk in a big fashion event in our capital city.
During these three years I`ve made many friendships with amazing people and experienced all kind of stuff! I wouldn`t change a thing :)

10 kommenttia:

 1. Vau, olet todella kaunis ! Sulla on tosi kauniit huulet :)

  VastaaPoista
 2. aika ihkua, hienoa että olet löytänyt kutsumuksesi. Ihmettelen vain miksi tuon näköisiä malliksi ottavat, mutta ihan miten vain.

  VastaaPoista
 3. I love love love your header and your blog! Now following!
  Daphne :)

  http://sweepingsparkle.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. aika ihkua, hienoa että olet löytänyt kutsumuksesi. Ihmettelen vain miksi tuon näköisiä malliksi ottavat, mutta ihan miten vain.

  - voi apua... älä ota ittees tuollasia katkeria narisijoita, musta sussa on pontentiaalia ja noilla kasvoilla oot just täydellinen mallinhommiin :) Seuravaaks sit suomen huippumalleihi ;)

  VastaaPoista
 5. lara&sara: voi kiitos! :) teillähän oli se feelgoodlookgood -blogi? love it

  Anonyymi: mä oonki aika ihQ<3

  Daphne Arnold: Oh Thanks sweety!!

  Sophie: Thanks :)

  Emmi: phaa, kiitos kaunotar sinä!! :p En välitäkään anonyymien kommenteista, ne vaan loppujen lopuksi laittavat nauramaan ja yrittämään elämässä lisää, elämään täysillä :D

  VastaaPoista
 6. Thank you for commenting :D

  http://sweepingsparkle.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Sulla on ihana blogi. jatka vaa. ja on varmaan mielenkiintosta tehdä mallintöitä. oon jostain sellasen käsityksen saanu et mallit sais ilmaseks vaatteita ym? pitääkse paikkaansa :D
  kivoii kuvia.

  voi vittu! on persuksista et anonyymit tänne noi vaa pääsee kirjottelee vaik mitä sattuu. Katkerat muijat tulee ulisee bloggereille. Aina ko kattoo näitä blogeja nii jokasesta blogista löytyy noita biatchoja jotka jaksaa tulla purkaan paskanelämänsä tuottamaa paskaa oloa ja purkaa sen sit teihi. ei näi. ottaa jo päähän itekki ko tollasia kommenttei on nii yltiöpäissesti. juu anteeks hikeennyin heti ja rupesin sit sulle purkaa haha

  VastaaPoista
 8. Noi kuvat on ihania! Mulle tuli ihan yllätyksenä et teet mallintöitä, vaikka oon sun blogia lukenut jo jonkin aikaa. Vaikka en tiiä ei sen pitäis olla niin mikään yllätys, sillä oot todella kaunis! :)

  VastaaPoista
 9. Shäna: Kiitos kommentista! :) Mä en oo saanut vaatteita :D tai ehkä yhden paidan joskus muinoin mutta en oikeastaan..kosmetiikkaa lähinnä!
  Ja niin, noita anonyymeja nyt riittää äärettömyyksiin..en jaksakkaan stressaa moisista :)

  Rosie: Heh, kiitos paljon ihana :)!

  VastaaPoista