sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Weekend filled with love
Meinasin ostaa kengät, mutta toistaiseksi jäivät vielä kaupan hyllyyn..harmittaa..
YO-lahjalamppu, love it..

ruisnapit ja tuorejuusto..craving!
tuna sallad
mozzarellaa, kanakuutioita ja suklaata

Viime päivät olen vetänyt vain lonkkaa, ihanaa kun ei ole kiire minnekäään vaan saan sopia menoja oman mieleni mukaan! Saavuin siis taas vaihteeksi tänne Mikkeli-kotiin ja vietän täällä aikaa ensi perjantaihin. Helsingissä on nimittäin ensi viikonloppuna poikjaystäväni siskon syntymäpäiväjuhlat ja sunnuntainahan koittaa Berliiniin lähdön aika! Blue 1:lla olisi tarkoitus matkustaa, mutta he ovat kuulemma uhkailleet lakon aloittamisella..Apua, toivottavasti niin ei käy! :D

Anyway, perjantaina olin ystäväni syntymäpäiväjuhlilla ja lauantaina päivällä vietin vain laatuaikaa itseni kanssa: katsoin pari leffaa, tein lempiruokaani ja laahustin ympäri kotia musiikkia kuunnellen! Illalla kuitenkin alkoi menojalkaa vipattaa, joten lähdin kaverieni kanssa ajelemaan sekä puolen yön tienoilla päädyttiin vielä Amarillon yöelämään. Ei voi sanoa muuta kuin, että ihana viikonloppu takana! Tänään sunnuntaina olisi sitten tarkoitus hieman siivoilla, katsoa serkulla leffaa ja myöhemmin poikaystäväni saapuu meille yöksi!

Kuvia perjantai-illan synttäreistä:
Outfit for the night..jep hyvä mökkeilyasu :D mulla taas välähti..


Talviturkki lähti viimein!
Club Kharma..

4 kommenttia:

 1. no HUI, oliko kylmää vettä? :o

  VastaaPoista
 2. Vitsi sun asut on taas niin tosi ihania! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, tykkään tosi paljon tosta sun ensimmäisestä asusta! Ihanan rento kesäfiilis :)

  Ja ihan hulluja kaikki, jotka on pystynyt jo heittään talviturkin! Mä en yleensä pysty Suomessa tekemään sitä koko kesänä.. ;)

  VastaaPoista
 4. Elina: Olihan se aika! :D ei kuitenkaan niin kylmää mitä kuvittelin..

  Rosie: Voi kiitos ihana! :)

  Cherry: Voi kiitti! :) Heh, mulla on ollut yleensä sama juttu Suomessa uimisen kanssa, mutta nyt oli pakko kokeilla! Yleensä tykkään polskutella vain hotellin uima-altaassa tai meressä ulkomailla ;)

  VastaaPoista