torstai 17. kesäkuuta 2010

Don`t hate the game, hate the player

Hola! I got my graduation photos and now I should choose which of them to add on thank-you-cards..I konow I don`t have time to do it now beacause there are plenty of items on my must-to-do-list. I need to pack, clean up my room and deal with some things at the city. Tomorrow night or on a Saturday morning I`ll be back in Helsinki. There we have a party at night(boyfriend`s sister`s 30th birthday) and on Sunday it`s time to head to the airport and travel to Berlin! Can`t wait..hopefully I`ll manage well with my baggage, you know I`ve a habit of taking too much clothes with me. Mm.. so there must be some room for new shoppings in my baggage of course!

Yesterday I found old photos from high school:

I also find some cute stuff: a diary from England and a cigarette box is from Prague

Part of my fav jewellery
Candies to make my feel better:

Delicious beef salad with garlic dressing:

part of my navel jewels:
Going out:

11 kommenttia:

 1. Hei täytyy sanoa että olet kyllä toooosi kaunis ja mun mielestä noista kuvista parhain on tuo jossa katsot suoraan kameraan tai sitten tuo ihan eka kuva. Kaikki kyllä älyttömän onnistuneita.

  eiks noi oo makuunin sokruttomii karkkeja? Must parhain noist sokerittomista on sellaset salmiakki kissat, nammmmm!.. Oon selaillu sun blogii ja näyttää et säki tykkäät tosi paljon karkeista. En oo ikin törmäny toisee joka söis yhtä paljon ku mä. Paljon oot syöny täl viikolla esim? haha eiku must on vaa nii hauskaa ku mä syön oikeesti niin paljon et kaikki aina ihmettelee. Ihmetteleekö sullaki?
  Joku oli kysyny joskus et voisitko tehä päiväkirjaa sun ruokailusta+liikunnasta niin mustki ois kiva nähä sellasta!

  Jään seuraamaan ehdottomasti sun blogia!!

  VastaaPoista
 2. Heh, kiitos kommentista!

  Joo nuo kirkikat on parhaita sokerittomia joita on olemassa!! :D mutta nuo bubbsit on sokerillisia :) Haha, karkkia on kyllä tullut syötyä aika paljon, en ole pitänyt kirjaa mutta useampi kymppi on makuuniin hurahtanut.

  Mullakin kaverit ihmettelee suuresti.. aina kun esim. pidetään kavereiden kesken sellaisia pyjamapartyja, niin toisilla on sellaiset 200 g pussit ja mulla kilon säkki :D, jonka syön illan/yön aikana kun valvomme! En ymmärrä itsekään miten tuollaisesta määrästä ei voi tulla huono olo, onhan siinä aika paljon sokeria!

  Joo ajattelinkin toteuttaa jonkinlaisen ruoka/liikuntapäiväkirjan kunhan kerkiän, vaikka heti berliini-matkani jälkeen :)

  VastaaPoista
 3. miten sä et liho??? xDD

  VastaaPoista
 4. Ota joku noista kuvista missä sulla näkyy hampaat hymyillessä:) ne on tosi kauniita, tosin kyllä noi kaikki on!

  VastaaPoista
 5. Oih, sun kuvat oli onnistunu niin ihanasti! :)

  Oon vasta viimeaikoina alkanu diggailemaan koruista ja nyt himoitsen koko ajan lisää :D Tosi siistejä koruja, etenki noi napakorut :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: En tiedä, kai se on geeneissä! :D

  Anonyymi: Voi kiitos :) Täytyy varmaan randomilla heittää kolikkoa kuvien puolesta :D

  emmi: kiitos ihana!
  Joo mulla sama homma, ennen en käyttänyt melkein ollenkaan mitään koruja :D Himoitsen rannekoruja varsinkin nyt!!

  VastaaPoista
 7. miten voit syödä noi paljon karkkia?Etkä lihoa? oKEI kyl mäki syön yhtä paljon mut oonki aika erikokone. ootko vain niin makean perään että et tykkää perus koriruoasta ?
  Tykkään hirmuisesti sun blogista ku sul on tyyli kuvia mut myös herkullisia karkkikuvia, niitä lisää! hehah

  VastaaPoista
 8. wonderful blog )
  merci for visiting)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: En tiedä, olen pienestä saakka mässyttänyt karkkia niin paljon ettei mitään rajaa..täytyisi kyllä hillitä ettei tule sokeritautia! :D Syön kyllä perus äidin tekemiä sapuskojakin aina kun olen täällä Mikkeli-kodissa, myös kahviloissa tulee puputettua kaikenlaista.. Helsingissä tosin sorrutaan poikaystävän kanssa valmiisiin kylmähyllyruokiin..tehdään myös omatekemiä pizzoja ja ravitsevia salaatteja usein :)

  Kiva kuulla, että tykkään blogista! Heh, karkkikuvat on kyllä niin nam..

  stasie: nice to hear that :)

  VastaaPoista
 10. Voivitsit upeita kuvia ! (:

  Ja tykkäsin myös napakoruista, tosi makeitaa (:

  VastaaPoista
 11. JONNA: voi kiitos ihana! :)

  heh, mun pitäis päivitellä napakorukokoelmaa, en oo ostanut uusia yli vuoteen :o :D!

  VastaaPoista