lauantai 24. heinäkuuta 2010

Inception

Dagens outfit:
Perjantaina vietin ihanaa lomapäivää yhdessä äidin kanssa. Lähdettiin aamusta heti kaupungille ja lounaat päätettiin hakea Ramin konditoriasta:
Korut, KappAhl

Laukku, KappAhl

Kasa purkkeja mm. Sokokselta ja Apteekista:

Lemppari käsirasvaa! Saatavilla ainakin apteekeista :)Iltapäivällä kävin lenkkeilemässä ja myöhemmin suunnistin poikaystävälle illanistujaisiin:

Ulkona kävellessä oli niin kaunista. Rakastan sitä kun taivas värittyy pinkin ja sinisen sävyillä :) Tunnelmasta tulee mieleen Liisa Ihmemaassa -elokuva :D

Tulin puolen yön maissa kotiin kun pojat lähtivät baariin. Mua ei oikein huvittanut lähteä mukaan, koska mahakivut veivät kaiken ilon (menkkakivut ARGH. Kotona päätin kuitenkin vielä tutustua uuteen Cosmoon!


Kohta viiletetään poikaystävän kanssa elokuviin zekkaamaan Inception! Leffa on saanut ainakin hyvät arvostelut, mutta kohta selviää onko se todella hyvä :)

5 kommenttia:

 1. nättejä kuvia!

  Kuinka usein lenkkeilet ja kuinka pitkiä lenkkejä teet kerrallaan? Juoksetko vai käveletkö? Ois kiva saada vinkkejä ku itsekin haluisin aloittaa lenkkeilyn :)

  VastaaPoista
 2. Kivat aurinkolasit!

  Ja toi käsirasva on parasta. ♥

  VastaaPoista
 3. Ihana outfit !! + aurinkolasit on mahtvat !! I love them <3

  VastaaPoista
 4. Star-Light: I love them too!:)

  Anonyymi: Voi kiitos! Lenkkeilen lähes tulkoon päivittäin eli 5-7 kertaa viikossa. Kesto on vaihtelevasti 30-90 minuuttia ihan fiiliksen mukaan..välillä juoksen, toisinaan taas kävelen. Sekin määräytyy ihan fiiliksen mukaan :D
  Kannattaa aloittaa lenkkeily lyhyemmillä pätkillä ja pikkuhiljaa lisätä minuutteja. Aluksi vuorottelet vaikka juoksua ja kävelyä :) Mäkin tein niin alussa!
  Ja kannattaa käyttää hyviä lenkkikenkiä! Mulla on ollut super hyvät kengät jo melkein kolme vuotta ja hyvässä kunnossa ovat vieläkin (siihen nähden miten paljon harrastan lenkkeilyä) :)! Kannattaa siis panostaa laatuun!

  Enni: kiitos! :) Käsirasva on kyllä ihanan kosteuttavaa <3

  Simonelles: Voi kiitos! <3

  VastaaPoista