torstai 29. heinäkuuta 2010

SUMMER JAM

Hejsan! Hmm se eilinen Kharma-ilta tosiaan vähän venähti, mutta ei siinä mitään, pääasia, että hauskaa oli ja viihdyin hyvin! Oli niin ihana nähdä pitkästä aikaa sellaisia kavereita, joiden kanssa ei päivittäin näe. Vanhoja koulukavereita siis. Istuttiin melkein koko ilta terassilla ja keskusteltiin henkeviä, tulevaisuusasioita ja muita kuulumisia. Suurin osa mun kavereista on menossa Jyväskylään opiskelemaan, Helsinkiin taas ei tule kuin pari..hieman orpo olo, mutta eiköhän se siitä, koulussa kumminkin tutustuu taas uusiin ihmisiin ja elämä muuttuu ihan erilaiseksi :). Ja onhan mulla Helsingissä jo ennestään kavereita!
Mutta siis nyt takaisin vaahtobileisiin eli illan aikana kävin myös ottamassa vähän tuntumaa tanssilattialla, mutta melkein saman tien oli rynnättävä takaisin ulos viilentymään. Kyllä pitkät hiukset ovat RASITTAVAT tällä säällä, sellainen liimaletti hyhhyh :D! Tanssiessa varsinkin olo kävi hyyyyvin tukalaksi. Ainiin, ja eilen mua yritti iskeä joku tyyliin 40 -vuotias mies. En tajua miten se oli eksynyt k18 -iltaan sinne kharmaan..Voi luoja sen jutut sun muut! :D Väitti kuulemma olevansa Matti Nykäsen kaveri..haha, oivoi kyllä siinä oli naurussa pitelemistä. Such a great night!Huuh, olin NIIN tuhottoman hikinen kotiin tullessa..rappukäytävä oli kuin sauna!Nyt vähän tämän päivän asua:godis för mig:Kirpparilta löytyi viime sunnuntaina kiva helmisormus
Torstai ilta jatkuu TV:n ääressä ja pian meinasin myös pujahtaa peiton alle, have to sleep well! HUOMENNA KUTSUU SIIS PIPEFEST 2010!!!

4 kommenttia:

 1. älä ainakaa laihduta tuosta enää..oot aika hurjan laihas kunnos

  VastaaPoista
 2. tai voihan olla että oot luonnostaanki tosi hoikka

  VastaaPoista
 3. oot laihtunut noista viime vuosien kuvista.
  Et kai ajattele liikaa mitä syöt tai että kuinka paljon liikut jottet vaan lihoa?

  Anteeksi jos utelen tai olen epäkohtelias mutta haluan vain varoittaa, elämä on paljon parempaa kun ei tarvitse murehtia turhaan.

  VastaaPoista
 4. Anonyymit: En ole laihduttamassa, syön kaikkea ruokaa, enkä kiellä itseltäni mitään! Olen monta vuotta painanut saman verran, tai tietysti paino vähän heiluu riippuen kuukautiskierron vaiheista yms! En murehdi yhtään syömisiäni :)

  VastaaPoista