perjantai 17. syyskuuta 2010

Asukuvia, kuulumisia, ostoksia

Tänä viikonloppuna mulla ei ole mitään suunnitteilla! Mun piti aluks kyllä lähteä käymään Mikkelissä, mutta se homma nyt vain jäi..No, anyway ne keskiviikon fuksiaiset meni loistavasti. Suunnistettiin sateessa ympäri Töölöä rastilta rastille, välillä lepuutettiin jalkoja baarissa ja sitten taas jatkettiin sekoilua. Piti kerätä/kuvata mitä ihmeellisempiä asioita, mm kortsuja, intiaaneja ja leijonia :D..ja inspiroitiin yhdessä lauluja sekä muita pieniä esityksiä. Harmi kun en muistanut kuvata yhtään mitään tuolta illalta, damn!
Eilinen päivä vierähti sitten vain koulussa. Vikoina tunteina meillä oli ensiapua, jossa päästiin sitten tositoimiin eli harjoiteltiin elvyttämistä! Ja öhm, mulla meni ensimmäinen kerta aika penkin alle..en onnistunut sen anne-nuken kanssa, en sitten yhtään! :D ja mulla oli opettajan mukaan sellainen "suutelu-ote" :D Hahaha, no mut kyl se taito siitä sitten eteni ja pikkuvauvan kanssa sujui jo loistavasti. Hauskaa meillä ainakin oli! :)
Tänään mulla oli pitkästä aikaa aivan uskomattoman ihana ja energinen vapaapäivä. Aloitin aamuni lemppari muroillani ja 1,5 tunnin lenkillä auringon paisteessa. Sitten kävin kaupungilla ostoksilla (Ginassa meni varmaan kolme tuntia..), datailin, siivosin koko asunnon lattiasta kattoon, tiskasin ja vein paljon roskia ulos. Lopuksi käväisin vielä foorumin Seppälässä hakemassa yhden paidan kotiin :) Äsken vielä onnistuin leikkimään hyvää avovaimoa ja kokkasin miehelle munakasta iltapalaksi. Muru kotiutui vasta treeneistä ja nyt se jo ahertaa 1200 sivuisen biokemian kirjan parissa. Mäkin uurastin hieman kouluhommia, opettelin luiden latinan kielisiä nimiä ja nimesin hormoneja sekä niiden merkityksiä ylös. Nyt taitaa väsyttää liikaa, joten kohta sänky kutsuu! En halua, että mun univelat kroonistuvat..oon nukkunut kiireiden takia aivan liian vähän viime aikoina. Huoh, toivottavsti menkkakivut eivät pilaa ensi yötä..
Ostoksia Ginasta:Paita Seppälästä
Laukku kirppikseltä
Alkuviikon asukuvia:


3 kommenttia:

 1. Mitä tarkalleen ottaen nyt opiskelet?:) kuulostaa ihan täydelliseltä varavahtoehdolta lääkistä ajatellen :-D

  VastaaPoista
 2. käytkö töissä jossain vai miten hankit rahaa vaatteisiin? =)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Bioanalytiikkaa! :)

  Anonyymi: En käy mitenkään säännöllisesti töissä, vaan mallikeikkoja on silloin tällöin eli se on ainut duuni..:)

  VastaaPoista