maanantai 13. syyskuuta 2010

Pictures From Lapland

Voi vitsi miten mä rakastuinkaan Lapin luontoon! Aivan mahtavan näköistä, kaikki ne metsät, toinen toistaan upeammat rinteet ja tietysti meidän ihana kuvausporukka kruunasi kaiken. Lauantaina siis lähdettiin aamuvarhain liikenteeseen ja ajeltiin Kemijärvelle, tai oikeastaan vielä vähän syrjempään, jossa sijaitsivat pari ensimmäistä kuvauspaikkaa. Ensimmäiset otokset napsittiin eräässä saaressa puolukoiden keskellä ja toiset upeaa järvimaisemaa vasten rinteellä. Ei voinut muuta kuin haukkoa henkeä ja ihmetellä. Kuvausten välissä me haukattiin nopeasti abc-ateriat lounaaksi ja lepuutettiin samalla vähän jalkoja. Vika kuvauspaikka olikin sitten takaisintulomatkan varrella rantakivien ja täydellisen auringonlaskun lomassa. Kyllä loppuvaiheessa varpaat huusivat armoa ja kädetkin alkoivat jäykistyä kylmästä. Mulla oli päivän päätteeksi myös jalat kaiken maailman pistiäisten ja polttiaisten takia näppylöillä. JA MIKÄ KUTINA SIITÄ SEURASIKAAN:D!! Oivoi, mutta hauskaa meillä ainakin oli :) Illalla käytiin vielä porukalla syömässä kiinalaisessa ravintolassa Rovaniemen keskustassa ja pistäydyttiin lisäksi baarissa tarjoamassa japanilaisille snapsit salmiakkikossua ;)! Voitte vaan kuvitella millaset ilmeet heillä oli siinä tilanteessa..
Sunnuntaille ei jäänytkään mitään hommia vaan saatiin kaikki pakettiin kerralla. Sääkin muuttui sateiseksi ja synkäksi, mikä ei olisi ollut hyvä kuvausten kannalta. Sain siis uuden lennon jo sunnuntaille kotiin!.. ja ehdin kouluun hyvin tänä aamuna ;) I love hotel breakfast!
Koko jengi kuvassa! Paitsi itse valokuvaaja ja taksikuski, joka yritti viimeiseen saakka vältellä kameran eteen joutumista :D
Mulle tulee tosi ikävä kaikkia! Mainoksen ohjaaja kirjoitti mulle vielä lopuksi kirjeen, jossa kertoi lähettävänsä mulle purnukan kyseisestä kasvorasvasta. Sitten kun tuote on viimeistelty siellä Japanin päässä. So sweet!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja kauniita. Olet varmasti tosi upea mainoksessa. Miten sait kyseisen keikan?Saako udella kuinka paljon sait palkkaa?
  Sitä myös olen ihmetellyt,että kai syöt monipuolisesti? Et vain karkkia ja roskaruokaa? Ainakin näiden perusteella kyllä mutta entä näin yleisesti? lounasta? päivällistä? Olet jopa melkein liian laiha että ihan vain huolestuneena kyselen.

  VastaaPoista
 2. oot kyllä aivan anorekstisen laiha jo, jaloista varsinkin. syöthän varmasti tarpeeksi?

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia :) Terkkuja Lapista ;)

  ♥: http://walkingintheairr.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos! Toimistoni kautta sain kyseisen keikan :)..mmh palkasta en viitsi puhua täällä blogimaailmassa julkisesti, mutta voin kertoa että ihan kivasti saan rahaa, opiskelijalle se tulee tarpeeseen.
  Ruokailuista olenkin jauhanut täällä useasti, syön kyllä monipuolisesti, en kiellä itseltäni mitään. Syön siis roskaruokaa/karkkia mutta myös perus kotiruokaa, tai muuten terveellisesti ravintoloissa kiinalaista, thainmaalaista yms.. yleensä syön aamulla tukevammin ennen koulua(kananmunaa, puuroa, jotain hyvin proteiinipitoista, hedelmiä, kasviksia..), jolloin koulussa napsin aina vain jotain mitä sattuu kotoa löytymään: keitän kananmunaa evääksi, porkkanaa, leipää yms..tai karkkia. Illemmalla sitten syön kuitenkin vielä kotona ruoan ja napsin pitkin iltaa kaikenlaista!

  Anonyymi: Tiedän olevani liian laiha, haluaisinkin muutaman kilon lisää mutta ei vain ole tullut! En kiellä itseltäni mitään ruokaa..

  roadrunner: Kiitos paljon kaunis! :)

  VastaaPoista