tiistai 7. syyskuuta 2010

PHOTOSHOOTING TOMORROW

Tänään on kyllä ollut taas sellainen päivä, että HUH! Olen juossut pää kolmantena jalkana siellä sun täällä ja ensin olin tietenkin kiltisti kahdeksan tuntia koulun penkillä. Juuri äsken sitten rojahdin lattialle kannettavani kanssa ja NYT RENTOUDUN. Nukkumaankin pitäisi malttaa mennä, sillä huomenna on taas aikainen herätys, sillä eilinen casting teki tehtävänsä ja mulla on siis huomiseksi sovittu jo kuvaukset! Näillä näkymin saan myös pestin viikonlopulle kuvauksiin Rovaniemelle..eli kiireet jatkuu :D

Tämän päivän asukuvaa:
Ostos Espritistä:

School, school and school!


Onneksi sunnuntaina meillä oli poikaystävän kanssa paljon aikaa, joten päätettiin olla laiskoja ja käydä nauttimassa hyvät ateriat Eerikinkadun Tamarin -ravintolassa. Me otettiin nyt käyttöön sellainen tapa, että käydään ainakin 1-2 kertaa viikossa ravintolassa syömässä. Nyt on jo toinen viikko menossa ja thaimaalaisessa sapuskassa ollaan pysytty..:D Siihen ihanaan tuliseen makuun jää koukkuun!! Ollaan menossa sinne taas loppuviikosta :)
Ja sunnuntaina illalla käytiin vielä elokuvissa katsomassa Vampires Suck. Heti alussa kuitenkin tympäännyin kyseiseen leffaan, kun lapset ryhtyivät lapiot kourissa mätkimään ihmistä. Muutenkin koko leffa oli mauttomasti yliliioiteltu, vaikkakin se on parodioiden idea..Mitä te muut piditte elokuvasta?

1 kommentti:

  1. nice pics :)

    add me on facebook or lookbook if you like ;)

    VastaaPoista