keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Outfits And Something About This Week..

Heippa! Taas on tekemistä kertynyt ihan kiitettävästi tälle viikolle, joka onkin jo puolessa välissä menossa. Maanantaina en ollut koulussa, vaan kuvauksissa taas vaihteeksi. Hotelli Seurahuoneen mahtavat tilat, vanhanaikaiset porraskäytävät sekä tunnelmallinen ravintola toimivat kuvausmiljöönä loistavasti. Tosin me otettiin kyllä pelkkiä kasvokuvia, joten eihän se tausta oikeastaan näkynyt paljoa..:D No anyway! Kuvaukset päätettiin sitten loppukahvein ja nauttien päivällinen siellä Seurahuoneella. Valitsin tomaatti-yrttilimessä haudutettua merilohta, couscousta, fettoush salaattia sekä korianterivaahtoa sisältävän annoksen! Aivan uskomattoman hyvää..ei voi muuta kuin kehua.

Tiistaina mä olin sitten kiltisti koulun penkillä ja loppupäivän vietin kotosalla tehden kemian oppimispäiväkirjaa, luin muistaakseni myös pari sivua anatomiaa, sitten lähdinkin kaupungille laahustamaan ja myöhemmin suuntasin kaverille Kallioon. Aika rento ja kiva päivä loppujen lopuksi :)

Huomenna torstaina taas olen lähdössä Lappeenrantaan keikalle. Tai huomenna ei oikeastaan ole vielä muotinäytöspäivä vaan harjoituksia ja sovituksia..Perjantaina sitten SHOW TIME! Eli tosiaan kyseessä on Fashion By Night -muodin yö tapahtuma Lappeenrannan kaupungintalolla klo 19. Tapahtumaan on muistaakseni ilmainen sisäänpääsy. Mukana esiintymässä on myös Pentti Hietanen ja malleina toimivat lisäksi Esko Eerikäinen sekä ihana Satu Tuomisto! Kannattaa tulla katsomaan mikäli Lappeenrannassa päin asustelee :). Keskustassa olevat liikkeet ovat myös puolille öin saakka avoinna, joten shoppailustakin saa nauttia pitkään!
Lappeenrannasta suuntaan perjantai yönä vielä Mikkeliin, mutta kerron siitä viikonlopun ohjelmasta myöhemmin vähän enemmän!Nyt asukuvia viime ajoilta, enjoy! ->Olin kokonaan unohtanut, että mulla on tällainen ihana ja lämmin neuleliivi! Ostin sen pari vuotta sitten Ginasta :)2 kommenttia:

  1. tää on vähän hassu kysymys, mutta ootko koskaan ajatellut siirtymistä paparazzille tai jollekin muulle isommalle mallitoimistolle? :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Hmm, olen kyllä miettinyt, mutta en ole saanut aikaiseksi mitään asian suhteen :D. Oon kyllä ollut nykyiseeni tyytyväinen joten tälläkin mennään eteenpäin :)!

    VastaaPoista