sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

favourite home made salad

Mun lemppari salaattiannoksen tarvikkeet olis tällä hetkellä tässä kasassa: Eli salaattia, porkkanaa, keso-raejuustoa, purkkiananasta, pähkinöitä (mieluiten suolapähkinöitä, mutta nyt ei löytynyt kaapista)sekä punajuuria ja suolakurkkua. Ja päälle tietysti rutkasti valkosipulin makuista salaattikastiketta :D..



Eilen tuli eksyttyä Molly Malone`siin ja Baarikärpäseen illan promon jälkeen. Olipahan ilta! Tänään oon käynyt kuitenkin kevyellä lenkillä juhlimisesta huolimatta. Olo on ollut yllättävän terävä! :D darrasta ei tietoakaa...Eli juoksin 45 min ja päälle kävelin 30 minuuttia. Ja taas kaivaria ympäri ylläri. Pitäs joskus repäistä ja hurauttaa metrolla vaikka vuosaareen ja lenkkeillä siellä!

Kohta mä sitten otan suunnaksi Brakun kentän ja meen kannustamaan hifkin voittoon. Finaali olisi ensi viikolla..Harmittaa vain etten näe sitä ottelua (jos siis hifk edes on finaalissa asti), koska olen Nightwishin keikalla töissä silloin..voisin tietysti joukkueen jatkoille lähteä, kunhan vaan puolen yön jälkeen pääsen livahtamaan pois sieltä Hartwall areenalta..:D

2 kommenttia: