maanantai 19. marraskuuta 2012

SuperElina

Terkkuja junasta! Vajaan parin tunnin päästä olen siis Mikkelissä ja valmiina valtaamaan taas vanhat mestat. Ja äidin ruuat<3<3<3<3. Tavaraakin on mukana aivan tolkuton määrä, mutta toisaalta olenhan mä viikon lietsussa. Toisaalta mun pakkaukset koostuu nimenomaan juhlavaatteista, mä kun en osannut päättää mitä haluan laittaa päälle tulevana keskiviikkona. Varmaan siinä häslingissä unohdin kaikki muut oleelliset asiat. Se selviää kohta.. Tämä päivä on muuten ollut aika hektinen. Menin treenaamaan klo 7-8.30 Elielille, siitä sitten projektitapaamiseen Kättärille ja sieltä vielä Kampin kautta Biomedicumiin ja lopulta kotiin hakemaan kamat. Ja tadaa tässä sitä ollaan, kaikki pakolliset hoidettu ja nyt rentoudutaan junan allergiahytissä (mun vakiopaikka). Katson Super Marjo ja tytöt-ohjeltaa netistä :D Voishan sitä fiksumminkin ajan käyttää, kuten tehdä rästitehtäviä. Illalla jos vielä jaksaisi nähdä kavereita..Ainut miinus tässä on, että tuntuu siltä kuin nuha iskisi. Voi helevetinvittusaakeli. Nyt en halua sairastua. Pakko nukkua ensi yönä valkosipulit sukissa.

Tässä eilisen hieno ruoka: mozzarellakanaa pinaatti-paprika-ananas-kermakastikkeessa & hhöyrytettyä parsaa. Ja alkuruokana oli jälkiuunileipäsiä savuporujuustolla ja pinaatilla. Kyllä on taas pakko kehua itseäni, onnistuin hyvin :)
Ja aikani kuluksi väsäilin junassa vähän joulun toivelistaa..
-Uusi kiva laukku. Tai vaikka kaksi.
-RAHAA!!
-lahjakortteja vaatekauppoihin, hemmotteluhoitoihin yms.
-suklaata.
-blenderi!
-kosmetiikkaa
-Nomination koruun laattoja + vaikka uusi rannekorukin olisi kiva. Timantit <3
-Jokin kiva parfyymi...

Ja paljon muuta kivaa x)

2 kommenttia:

  1. Mullon kanssa blenderikuume! Pitäis vaa löytää joku tosi hyvä, ja helppopesuinen... hmm ! ku ei tiiä oisko järkevin nappaa vaa suoraan monitoimikone ni sais sillä myös salaatit sit näppärästi tehtyä... :S HMM!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeah, meilläki ollu tollane hankintalistalla kaks vuotta..jos nyt sit sais :D Totta, monitoimivekotinkin ois näppärä...vois käyttää leivonnassaki yms :o

      Poista