maanantai 12. marraskuuta 2012

Paska maanantai!

Ryntäsin myös tänä aamuna jo yhdeksäksi Kampin DNA-kaupan oville ja vein luurini huoltoon. Olin ihan maassa. Hädintuskin myyjä antoi minulle varapuhelimen ja sekin on sellainen muinaispaska, ettei mitään rajaa. En osaa käyttää kännykkää missä ei ole nettiä, kameraa tai muita nykyajan hienouksia. Sen verran turhamainen olen. Nyt tekisi mieli itkeä tätä kännykän tuomaa tyhjyyttä. Sen verran pisti vituttaan etten kouluunkaan kyennyt vaan kävin suutuspäissäni tuhlaamassa rahaa uuteen hiuslisäkkeeseen. Sen avulla mieli vähän koheni. Niin ja taisin mä ostaa pari uutta paitaakin. Ihanaa tämä materialismionnellisuus! vai onko...

Tuossa juuri myös tarkistin kalenterista, että tämä alkava viikkohan on viimeinen kouluviikko, jonka jälkeen fyysisesti olis taas palattava penkille vasta 12.12..Kyseessä ei suinkaan ole varsinainen loma(harmi!), vaan innovaatioprojektin työstöaikaa. Tosin saadaan itse päättää aikatauluista ja eipähän tarvii joka päivä ravata koululla! Projektimme aihe on vastasyntyneen verinäytteenotto kantapäästä ja toteutamme sen yhteistyössä Kätilöopiston kanssa.

Alla sitten muutamia kuvia viikonlopulta. Sisäinen fanityttöni heräsi Kerubissa henkiin ja oli pakko siis pyytää Apulannan pojat samaan kuvaan. Ja tarjosin myös pojille yhdet Jägerit, joten varmasti tulivat iloiseksi. Hihi.
Hissillä pääs myös helevettihin! Hahaha..
Uusi hiushärpäke.
Nyt koitan keksiä jotain kehittävää minkä ajatussekasorroltani pystyn. Adios!

1 kommentti:

  1. Hi! Im fran, a spanish male fashion blogger. Maybe you like my style and want to follow me

    www.showroomdegarde.blogspot.com

    VastaaPoista