maanantai 17. joulukuuta 2012

Kulttuuria ja hammaslääkärikauhua


Viikon päästä olisi jo joulu, voi miten ihanaa!! Kaikki stressi ymsymsyms on jo jäänyt taakse, itse asiassa jo viime torstaina kun sain vuodattaa pääni kliinisen fysiologian tenttiin. Viime viikonloppukin oli ihana. Rentouttava ja sivistynyt. Perjantaina nautin yksin kotona alkuillasta aitoa hyvää shampanjaa (katsoen Salkkareita, kyllä..) ja myöhemmin illasta jatkettiin A:n pelikaverin tupareissa.



Lauantaina käytiin sitten elokuvissa katsomassa Hobitti (jonka aikana me molemmat A:n kanssa nukuttiin vuorotellen, heh heh :D) sekä syötiin hyvää naudan sisäfileepihviä. Sunnuntaina jatkettiin kulttuurin parissa ja suunnattiin teatteriin katsomaan Luolamies - näytelmä, jossa Martti Suosalo veti aivan huipun roolisuorituksen yksin. En muista milloinka olisin nauranut niin paljon kuin sen kahden tunnin aikana..Niin hauska ettei rajaa, suosittelen lämpimästi!! :)


Kaiken tän sivistyksen keskellä on myös ehtinyt treenailemaan hyvin ja samalla tohinalla jatkettiin tänään. Ensin Grit Plyo ja heti perään Combat. Aijai tätä energian määrää!!! Aamulla kävin myös hammaslääkärissä, mikä ei ollut kovin kivaa. Taas sai vuodattaa nolot kyyneleet hammaslääkärisedän edessä. Ja voi sitä vapinan ja tärinän määrää! Lisäksi puristin omat ranteet tunnottomiksi session aikana. Oon varma, että hoitaja ja lekuri pilkkasivat mua kun hoipertelin toimenpidehuoneesta ulos naama puutuneena. Niin, mulla tosiaan paikattiin kaksi hammasta. Ja vielä jäi pari hammasta alkuvuodelle paikkaushommiin..auts :( Lisäksi molemmat yläpuolen viisauden hampaat on, no sanotaanko ihan suoraan, että paskana. Eli nekin pitäs repiä pois. Mun on siis oikeesti rajoitettava tätä makean syömistä tai muuten hukka perii. Oon itse asiassa jo vähentänyt huimasti..karkkipäivä tai kaksi/viikko..:) Vuoden alusta voisin koittaa olla pidemmänkin ajan lakossa. Siinä siis uudenvuodenlupaus number ONE! Itsekurin kasvatusta kiitos!! :)


Tälleviikolle ei ole oikestaan mitään erityistä luvassa, lääkärikäynti, vähän koulua, treenejä ja yksi duunikeikka. Myös olisi pikkujoulut, mutta saa nyt nähdä ehdinkö, pläh. Perjantaina sitten nokka kohti Mikkeliä ja aika hiljentyä joulun viettoon :) Ihanaa.....

Nyt jatkan Bridget Jonesin parissa ja sen jälkeen unta palloon! Heippa<3

2 kommenttia:

  1. hoho minä meen huomenna toisen viisarin poistoon... :D Oon tänään jo alottanu verenhyytymisen boostaajakuurin... jippii! Nää ei mahdu mun suuhun... eli 2 samanlaista operaatioo huomisen jälkeen tiedos viel... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainii ku sulla on se verenhyytymishommaki! Nam nam, tuskien taival tää hammashoito..........

      Poista